انواع برنج ایرانی

به طور کلی برنج یکی از پر مصرف ترین وعده های غذایی در ایران است که در کنار اغلب غذاهای ایرانی نظیر قیمه، قرمه سبزی، کباب و … به عنوان ناهار و یا شام سرو می گردد. کشورهایی نظیر هندوستان، چین و فیلیپین بیشترین کشت برنج را در دنیا به خود  اختصاص داده اند. برنج ایرانی نیز یکی از قدیمی ترین و مرغوب ترین انواع برنج در دنیا است که عطر و طعم بی نظیرش طرفداران زیادی دارد. هدف از ارائه این مقاله آشنایی با انواع برنج ایرانی است. نزدیک به ۸۰ درصد کشت برنج ایرانی مربوط به استان های گیلان و مازندران است. البته استان های دیگری نظیر گلستان، اصفهان و خوزستان نیز اقدام به کاشت و برداشت برنج می کنند اما به خاطر شرایط متغیر آب و هوایی به عنوان زیستگاه دائمی برنج ایرانی محسوب نمی شوند. برنج از آن دسته محصولات کشاورزی است که کاشت، داشت و برداشت بسیار سختی دارد و نیازمند آب فراوانی است و دلیل این که برنج ایرانی بیشتر در شمال کشت می شود وفور آب در این منطقه از کشور می باشد. برنج های ایرانی اغلب با برندهای مختلف نظیر  طارم، صدری هاشمی، گلستان، سنگ طارم، باب خانه، نمونه، برنج بی نام، فریدونکنار، فرشاد، طارمی محلی و… شناخته می شوند. برندهای گوناگون برنج در ایران در واقع از گونه های مختلف برنج ایرانی برای تولید محصول خود استفاده می کنند.


تیم تولید محتوای بهیدو برنج ,ایرانی ,نظیر ,انواع ,برنج ایرانی ,انواع برنج منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

آلوچه چت | چت روم الوچه | چت آلو پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان iimusicii هر چی که بخوای آموزش های همگانی BLOG